Opiskelijakunta ja tutorit

Opiskelijakunta


Kiteen lukion opiskelijakuntaa edustaa hallitus, johon kuuluu tällä hetkellä 15 henkilöä. Hallitus ylläpitää lukion kioskia, pitää säännöllisesti kokouksia, järjestää lukuvuoden aikana erilaisia tapahtumia koulussa ja koulun ulkopuolella. Lisäksi hallituksen jäsenet ovat vuorollaan mukana erilaisissa toimikunnissa ja opettajien palavereissa vaikuttamassa lukion ja nuorten asioihin paikkakunnalla.

Hallituksen jäsenet:
Saara Kosunen 17A, puheenjohtaja
Anniina Haverinen 17A
Samuel Hämäläinen 17A
Roosa Paakkunainen 17B
Noora Multanen 17B
Jenna Tolvanen 17B
Waltteri Kainulainen 18A
Roni Kostamo 18A
Miska Lötjönen 18A
Siiri Sivonen 18B
Toni Putkonen 18B
Aada Haverinen 19A
Alisa Hirvonen 19A
Sirja Halonen 19A
Juho Lajunen 19B
Liisa Kontkanen-Hyyryläinen 19B
Peetu Rouvinen 19C
Kira Tukio 19C
Essi Tarkkonen 19C

Tutortoiminta


Tutorit ovat toisen vuoden opiskelijoita, jotka ovat hyvän lukiohengen luojia. He auttavat lukioon tulevia kurssivalinnoissa ja tutustuttavat uudet opiskelijat lukion käytänteisiin. Tutorin tehtäviin kuuluu koulun tapahtumissa avustaminen ja erilaisten omien tapahtumien järjestäminen. Tutorit ovat myös lukion edustajia messuilla. 
Haluaisitko sinä tutoriksi? Olet oikea henkilö tutoriksi, jos tykkäät toimia yhdessä toisten kanssa. Luonnollisesti tutorilla on peruspositiivinen asenne koulua ja opiskelua kohtaan. Tutor on luotettava ja pitää kiinni sopimuksista ja aikatauluista. Tutortoiminnasta saa yhden lukuvuoden toimintakauden päättyessä kurssisuorituksen ja erillisen todistuksen.

OPK ja tutorit

PTV-innehåll

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

   YHTEYSTIEDOT

PTV-innehåll

Sivu arviointi ja palaute