Tutorit

Opiskelijakunta ja tutorit

Opiskelijakunta

Kiteen lukion opiskelijakuntaa edustaa hallitus, johon kuuluu tällä hetkellä 15 henkilöä. Hallitus ylläpitää lukion kioskia, pitää säännöllisesti kokouksia, järjestää lukuvuoden aikana erilaisia tapahtumia koulussa ja koulun ulkopuolella. Lisäksi hallituksen jäsenet ovat vuorollaan mukana erilaisissa toimikunnissa ja opettajien palavereissa vaikuttamassa lukion ja nuorten asioihin paikkakunnalla.

Hallituksen jäsenet:

Siiri Sivonen 18B, puheenjohtaja

Miika Timonen 18B, varapuheenjohtaja

Toni Putkonen 18B, sihteeri

Liisa Kontkanen-Hyyryläinen 19B, sihteeri

Jenna Tolvanen 17B, kauppavastaava

Waltteri Kainulainen 18A, rahastonhoitaja

Aada Haverinen 19A, tiedottaja

Roni Kostamo 18A

Miska Lötjönen 18A

Sirja Halonen 19A

Juho Lajunen 19B

Peetu Rouvinen 19C

Kira Tukio 19C

Essi Tarkkonen 19C

Tutortoiminta

Tutorit ovat toisen vuoden opiskelijoita, jotka ovat hyvän lukiohengen luojia. He auttavat lukioon tulevia kurssivalinnoissa ja tutustuttavat uudet opiskelijat lukion käytänteisiin. Tutorin tehtäviin kuuluu koulun tapahtumissa avustaminen ja erilaisten omien tapahtumien järjestäminen. Tutorit ovat myös lukion edustajia messuilla.
Haluaisitko sinä tutoriksi? Olet oikea henkilö tutoriksi, jos tykkäät toimia yhdessä toisten kanssa. Luonnollisesti tutorilla on peruspositiivinen asenne koulua ja opiskelua kohtaan. Tutor on luotettava ja pitää kiinni sopimuksista ja aikatauluista. Tutortoiminnasta saa yhden lukuvuoden toimintakauden päättyessä kurssisuorituksen ja erillisen todistuksen.

OPK ja tutorit

PTV контент