Opiskelijakunta ja tutorit

Opiskelijakunta

Kiteen lukion opiskelijakuntaa edustaa hallitus, johon kuuluu tällä hetkellä 15 henkilöä. Hallitus ylläpitää lukion kioskia, pitää säännöllisesti kokouksia, järjestää lukuvuoden aikana erilaisia tapahtumia koulussa ja koulun ulkopuolella. Lisäksi hallituksen jäsenet ovat vuorollaan mukana erilaisissa toimikunnissa ja opettajien palavereissa vaikuttamassa lukion ja nuorten asioihin paikkakunnalla.

Hallituksen jäsenet:

Aada Haverinen 19A – Puheenjohtaja
Peetu Rouvinen 19C – Varapuheenjohtaja & kioskivastaava
Aappi Alhainen 20A – Sihteeri & tiedottaja
Liisa Kontkanen-Hyyryläinen 19B – Varasihteeri
Juho Lajunen 19B – Rahastonhoitaja & somevastaava
Sirja Halonen 19A
Olivia Hartikainen 20A
Aino Kosonen 20B
Juho Niskanen 20B
Milla Romppainen 20B
Jessica Laukkanen 20B

Opiskelijakunnan hallituksen laatima infovideo Kiteen lukiosta. Klikkaa tästä.

Opiskelijakunnan hallituksen toimintaa ohjaa Tiina Keronen.

Tutortoiminta

Tutorit ovat toisen vuoden opiskelijoita, jotka ovat hyvän lukiohengen luojia. He auttavat lukioon tulevia opintovalinnoissa ja tutustuttavat uudet opiskelijat lukion käytänteisiin. Tutorin tehtäviin kuuluu koulun tapahtumissa avustaminen ja erilaisten omien tapahtumien järjestäminen. Tutorit ovat myös lukion edustajia messuilla.
Haluaisitko sinä tutoriksi? Olet oikea henkilö tutoriksi, jos tykkäät toimia yhdessä toisten kanssa. Luonnollisesti tutorilla on peruspositiivinen asenne koulua ja opiskelua kohtaan. Tutor on luotettava ja pitää kiinni sopimuksista ja aikatauluista. Tutortoiminnasta saa yhden lukuvuoden toimintakauden päättyessä opintosuorituksen ja erillisen todistuksen.

OPK ja tutorit

PTV-sisältö